Familjelördag


Älskade Tilda på sin fyraårsdag! ♥ Iklädd sin söta virkade klänning från H&M.

Sista dagen i mars, denna lördag. I morgon går vi in i April. Vi vaknar till regn o rusk och snö.. Fyy.. Inte alls vad jag ville ha på min lediga helg. Fy fy :-( Jag hade tänkt mig många timmar i trädgården denna helg men jag fick snällt ändra mina planer.

Men vi har haft en mysig lördag iaf. Vi tog en tur till barnloppisen vid församlingshemmet men där blev det bara en snabb titt innan vi for ner till FrökenFlora på ettårskalas. Inhandlade två krukor och Tilda fick en kubba. En tur till "spelboa" och vidare till Familjens Dag på Folkets Hus. Gick ett varv och sedan var det teater. Kul när det anordnas lite för barnen!

Hem o fixa sen lunch till barnen o Alice fick sova innan vi åkte till Gållösa för eftermiddagsfika.

Ikväll har vi mest i soffan o inte gjort så mycket mer. Skönt det med! Nu ska jag kolla lite på nätet o skriva önskelista respektive inköpslista till Johan som ska till Norrköping en sväng i morrn. Skor till Alicen står högst på listan iaf! Varför hittar jag massa vill-ha på baby nu när Alice växt ur den avdelningen? Och när hon var där hittade jag inget. Ohh :-/ Massa söta pojkkläder hittar jag oxå. Tur vi snart har en pojke jag får handla söta plagg till!

Hoppas ni har en bra helg!

Kramar ♥