Mysfredag!

 
Äntligen lite snö :-)
 
Välkommen fredag och årets första adventshelg!
 
Haft en riktigt mysig ledig fredag! Så skönt att vi städade o fixade allt klart igår så vi bara kunde vara lediga idag!! Johan gick på sitt dygn i morse och vi tjejer myste i pyjamas länge. Sedan kom mormor på förmiddagsfika o så åkte vi till viken o storsade. Fick med mig lite smått o gott hem från FrökenFlora och en påse från Inredet. Sedan har vi hunnit med lek i snön, pusselbygge, måla tavlor, lite mer adventspiff, tomtebesök och så avslutade vi dagen med fredagsmys hos mormor o morfar! När vi kom hem borstade tjejerna tänderna, kissade godnatt och sedan kröp de ner i pappas säng o somnade bums! Sötungar! Ja vilken mysig dag vi haft! En riktig tjejdag!
 
Ja när vi satt o målade tavlor fick vi syn på en röd figur i trädgården, tomten kom o smög omkring. Så mysigt när han traskar i vår trädgård och han kom upp på altan, kastade lite slängpussar o vinkade! Fyra tindrande ögon här då kan jag lova!
 
Så mysigt med lite snö. Mysigt med lite vitt på marken efter de senaste gråa regndagar! Tilda o Alice var överlyckliga över lite snölek! Pulka gick ju inte att åka men att tillverka snöbakelser o kasta snöbollar på varandra gick ju kanon!
 
Johan har varit på Ikea o handlat med jobbet idag o hade hittat lite smått till oss med, jag fick kuddfodral, lite "lulllull" och en bukett rosor. Min fina älskling ♥ Barnen fick ett 4pack pussel. Två för Alice o två för Tilda. Det ska vi öppna i morgon har vi bestämt, inte hunnit ikväll! Världens bästa Johan ♥
 
Ikväll har vi tänt alla stjärnor o stakar. Så mysigt att vi fick lite snö med, det höjer stämingen massor! Jag njuter! Jag vet hur trött jag blir på allt lagom efter julafton så jag njuter för fullt nu. Adentspiffet är mera jag än vad allt julpynt är! Hemmet är dessutom fyllt av blommor. Me like!
 
Nu sitter jag uppkrupen i soffan o kollar vinterns fredagsfavorit, "På spåret" o äter lite fredagsgotta ;-) En kväll som denna är det extra ensamt.
 
I morgon bitti ska vi fuska lite o tända första ljuset i advetsljusstaken (jobbarsöndag!), äta god lördagsfrukost (Alice har beställt ägg! haha!) och mysa framför första avsnittet av julkalendern!
 
Trevlig helg önskar jag er! Själv ska jag spendera den på jobbet med mina bästa där!
 
Kram på Er! ♥