Västerås

Pics från Västerås!
 
Då var vi åter hemma efter en tripp till Västerås o vår kära Jennie! Vi kom hem till ett städat hem, (ja jag vill alltid städa innan jag åker bort det är så mycket skönare att komma hem då! ) har packat upp o tvättat en maskin tvätt. Barnen hann bara in o så stängde de in sig på sina rum o lekte. Det är så härligt att komma iväg men lika härligt att komma hem oxå! ( även om jag saknar min syster så mycket ♥ ) Sitter uppkrupen i soffan med en filt, Johan kollar speedway, jag slösurfar o kollar kläder samtidigt som Allsången rullar på plattan brevid!
 
I söndags styrde vi alltså kosan mot Västerås där vi har haft mysiga o härliga dagar. Varit på Djäkneberget o lekt i den roliga lekparken, strosat o ätit glass, gått i affärer, shoppat, varit på Vallby friluftsområde o kollat alla djur o promenerat i solen, myst i Jennies fina lya, lekt på "hennes lekpark", träffat F, ätit, fikat, pratat, lekt o myst. Idag tog vi bussen ner till centrum o strosade en stund innan vi packade in oss i bilen o for Östergötland igen. Tack kära syster för dessa dagar, saknar dig redan ♥
 
Vi möttes av regnoväder när vi närmande oss Östergörland men ikväll har det spruckit upp o det väntar soliga dagar resten av veckan! Perfekt, så vi kan njuta våra sista semesterdagar ( och fortsätta vårt bygge!) för detta år. Känns så konstigt att våra sex veckors sommarlov snart är slut. Sex veckor kändes som en evighet men poff så har dom försvunnit.
 
Hoppas ni mår väl!
 
Har ni börjat jobba eller har ni semester än?
 
Kramar ♥