En torsdag i djurparken

 
 
 
 
 
 
Lite bilder från gårdagen. Blev inte så många bra. Jag får se till o sköta kameran själv ;-)
 
Fredagskväll! Jag har kommit hem från jobbet till ett tomt hus. Johan jobbar o barnen sover hos mormor o morfar! Det är tomt! ♥
 
Igår hade vi en jättehärlig dag på Kolmården. Ja vi har verkligen utnyttjat våra årskort o sommaren har inte ens börjat! Skönt att slippa stressa över allt på en dag! Vi mötte upp Jenny o Max och spenderade sedan dagen tillsammans i djurparken. Började med Bamses Värld och såg en dockteater, sedan linbanan över de vilda djuren, jag med min höjdskräck mår som en skit första raksträckan då det är hööögt men sen släpper det mer o mer och det är såå värt det för vilken härlig känsla att sväva där över alla djur! Så kul såhär på våren då dom är pigga o alerta till skillnad mot de stekheta sommardagarna när de mest ligger i skuggan. Efter den turen käkade vi lite matsäck i Lagunen hos busiga delfiner, kollade sälföreställning och sedan var det dax för Life, sen nya delfinshowen. Kul med en ny show efter några år med samma show. Den nya showen var superbra och att Martin Stenmarck sjunger till gör ju inte saken sämre precis ;-) Vid halv 4 for vi mot viken igen. Barnen somnade gott i bilen och Alice gick inte att väcka när vi kom hem så hon kissade, tog på sig pyjamas o sov sedan vidare till 5 i morse så hon var t.r.ö.t.t!! Tilda o jag åkte på dansen o sedan avslutade Johan o jag en mysig torsdag med grillmiddag! Mums! och "fredagsmys" i soffhörnet!
 
Idag har Tilda varit på rörselavslutning med förskolan o då passade Alice o jag på att åka och leka o prata lite skit med Jenny o Max, sedan hämtade vi Tilda så hon följde med hem o käkade ( jaa....! ) o sedan tillbaka till förskolan o ja åkte till Vammarhöjden för en kväll där! Kändes väl lite sisådär att åka o jobba när solen strålar från en klarblå himmel efter en ledig vecka med grå himmel!
 
Nu ska jag snart ta o bege mig mot den sköna (men tomma) sängen o lyssna på fredagspodden innan det är dax att sova!
 
Fortsatt trevlig fredagskväll o trevlig helg önskar jag er!
 
Kramar ♥