Brandplan

Småmammorna! Det är fint att ha en syster! ♥
 
Mitttiveckandagen idag! Jaha det var visst bara onsdag idag fast jag trott det varit torsdag hela dagen. Jag som hade tänkt mig ledig fredag i morgon men icke, en jobbardag kvar sedan är det ledig fredag!
 
Idag har det varit lång jobbardag som avslutades med personalmöte. De mina slutade tidigt o hade haft en mysig eftermiddag med pappan. Ponnyridning, handling o lek. Och när jag kom hem poppades det musik o dom dansade för fullt! På spisen stod min favoritsoppa! Fina familj!
 
Idag på personalmötet hade vi brandutbidning o jag fick mig en tankeställare; Vad har vi för plan hemma? Så när vi åt middag frågade jag barnen om dom visste hur vi skulle göra om det började brinna i vårat hus. -Jaa, då ska man gå ut svarar Alice! Men var ska vi gå ut och var ska vi träffas? Det måste vi bestämma tycker jag. -Jag tycker vi går ut där ( pekar på dubbeldörrarna vid altan ) o ses vid gungorna och jag måste gå ut även om det är natt o mörkt säger vår treåring. Kloka flicka! Så nu har även vi en plan!
 
Annars har vi haft en lugn onsdagskväll i Tegelhagen. Plockat lite i barnens rum (det eviga plockandet!), tvättat en maskin, ritat, kollat bolibompa, idag var det "Lilla djursjukhuset", det gillar barnen!
 
Nu ska jag plocka fram kläder till morgondagen, det gäller o ha allt förberett så vi hinner allt vi ska när vi börjar tidigt o sedan ska jag ta med plattan, krypa ner under det sköna täcket och kolla på "Hannah o Amandas hotell".
 
Hoppas Du mår väl!
 
Kramar