Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Det finaste jag vet! ♥
 
Godkväll!
 
Tänkte ge mig på en uppdatering här medans jag ligger i soffan o slökollar på fotbollen.
 
Nej det blir inte alltid som tänkt sig! Natten till tosdagen blev värken i bröstet värre o värre så i torsdags morse ringde jag in till bb igen men dom ordinerade tvätt, vila och fortsätta med pc-kuren men jag (kors i taket!) bad om att få komma o visa upp mig iaf och visst fick jag det om jag ville så vi satte oss bilen hela familjen och åkte in. Jag gick in, öppnade tröjan och barnmorskan sa; -Ojdå, jag ringer doktorn direkt. Sen gick det av bara farten.
 
Doktorn, vår underbara doktor som beslutade om igångsättning när William föddes, kom o kollade och beslutade att det skulle bli operation. Ja inte var det brännskada av vetekudden som jag försökte inbilla mig, haha. Utan visst hade jag en abscess, en stor varböld. Jag har ju hela tiden sagt till dom, det är inte vanlig mjölkstockning, det har jag haft o detta är något annat och nu fick jag rätt! Det värkte så tårarna kom ( o då gråter jag inte av förlossningsväkar! ) så det var bara att ringa mamma och pappa så de fick hämta tjejerna! Sedan blev jag inlagd och allt bara snurrade. Operation? Jag som aldrig opererats förut o aldrig blivit sövd. Och William, hur skulle han få mat? Han hade aldrig ätit ersättning? Vi har aldrig gett någon av barnen det. Tjejerna tog aldrig flaska? Skulle W göra det? Haha, ja mitt i allt så oroade jag mig för allt. Tur jag hade min stadiga, lugna och trygga famn Johan med mig  Efter lite väntan var det vid 17-tiden dax att rulla till operation och Johan o William lämnade mig där o då kände jag mig liten men personalen var vänliga och allt gick bra så efter 1,5-2 timmar låg jag på Iva o vaknade till. Johan o William kom och då hade William ätit och var mätt o nöjd! Jag ville vakna men samtidigt bara sova vidare, en otäck känsla! När jag var någorlunda "tillbaka" fick jag åka tillbaka till avdelningen o jag hade väl som tanke att åka hem men det hade inte doktorn så jag o W blev kvar ( o det var nog bra! ) så när dagen började bli natt åkte Johan hemåt! Först sa dom att jag inte fick amma på 24 timmar pga all medicin men det var visst inte så utan jag behövde bara pumpa ur en gång och slänga o sedan kunde jag amma igen och det gick bra, kändes bra då jag gärna vill fortsätta med det så länge det går! I fredags blev det frukost på bb bland alla små pyttebebisar, Hihi! Sedan kom doktor M o spolade dränaget och la om och sedan kom de mina o hämtade mig! Så skönt att få åka hem och hem kom jag till nystädat hus, en tom tvättkorg o renbäddade sängar! Ja min älskade Johan, han är underbar o ställer upp till 110% när jag inte mår bra och inte kan eller får röra mig somvanligt. Är så glad att jag har honom
 
Ja så det händer intemycket här, jag som skulle göra så mycket och komma igång med träning o allt. Nu står allt bara still. Men men bara att ge det tid. Igår låg jag mest i soffan hela dagen, kollade lite spännande fotboll med Johan o M medans barnen lekte. Sedan somnade jag o sov gott hela natten!
 
Idag har vi varit där igen, nog för jag gillar fl och bb men det har det blivit lite väl många besök nu, eller av en tråkig anleding rättare sagt, haha! Men idag var vi där och spolade o la om igen. AJ! Ska bespara er detaljerna! I morgon slipper vi åka utan nästa besök blir på tisdag. Nu värker det lite extra, är väl inte så konstig när dom varit o "grävt runt" och så har jag haft så ont i halsen ( efter tuben på operation ) men det är mycket bättre ikväll. Skönt!
 
Tjejerna har haft en dag med mormor o morfar så dom slapp följa med, lekparkslek och pannkakor på Lilla Blå var dagens höjdpunkt! Tur vi har er
 
Jaaa det blir inte alltid som tänkt sig men men nu kan det bara bli bättre!! Bara att vila, försöka att ta det lungt och låta det läka så fort dränaget är borta!
 
Sommaren o solen lyser med sin frånvaro men ärligt så gör det inte mig så mycket när jag mår som jag gör och har det här, när jag börjar läka, då får gäna värmen komma igen! ;-)
 
På återseende!
 
Kramar