Första advent

Mina fina rådjur från Fröken Flora och årets (stora) rumsgran även den från Fröken Flora! Rumsgranen från förra året "höll inte riktigt måttet" tyckte jag så den fick bli kvar i fönstret hos William.
 
Godkväll söndag och Välkommen Advent!
 
Idag har vi tänt första ljuset i adventsljusstaken och i fönstren står det nu ljusstakar och hänger stjärnor. Ja det var riktigt efterlängtat med advent i år. Ljus, ljus, ljus! Fast idag har vi faktiskt fått se den bästa lampan, solen ett tag! Inte helt fel!
 
Igår var det dax för våran "advent-tradition"! ( tror det är 5:e året nu ) Vi satt här i soffan och fick se ett ljus som rörde sig ute i trädgården... Jo men visst, tomten kom och smög omkring i vår trädgård och kom upp på altan med några små paket. Bästa, bästa tomten. Barnen blev heeelt lyriska och som ögonen tindrade! Så härligt att se! Men nu börjar det bli svårt att bibehålla vår stora dotters tro, haha. Hon vet nog inte riktigt vad hon ska tro ;-) Idag avslöjade hon mig som tandfen, haha! Jaa hon börjar bli stor! Vår förstfödde prinsessa!
 
Har haft en skön söndag och första advent. Tilda har lekt med en kompis och i eftermiddag tog vi en tur till viken. Kollade alla fina skyltningar, träffade bästa Mosseboligan och så var det dans kring granen!
 
Nu sover trion, mannen har gått till jobbet och jag har laddat med lite gott kvällsfika och ska kolla sista Maria Lang-filmen tänkte jag!
 
Hoppas er första advent varit ljus o fin!
 
Kramar