Namnsdagsbarnet

Grattis våran lilla "Lennart" på din första namnsdag

Godkväll!
 
Ännu en helg har passerat och snart har September månad gjort sitt och vintern kommer närmare. Sagt det förut, säger det igen och kommer säkerligen säga det snart igen men -Vad tiden går foooort!
 
Helgen har iaf varit lugn o skön! I fredags var Johan och jag på ett lyckat möte, tjejerna lekte med moster sålänge, lyxfika o lekparkslek! Kvällen avslutades med fredagsmys som det så bör när det är fredag ;-)
 
Igår träffade jag Johanna en sväng på  förmiddag och Johan o barnen tog en lördagstur till viken med lekpark o godisköp! Jennie och jag fortsatte med mitt förråd av barnkläder, så nu är allt märkt och ska iväg till klädloppis vartefter. TACk för all hjälp kära syster!
 
Åhh jag har så svårt att skiljas från just barnens saker, haha, sjukt jag vet men jag vet fler som är som mig, det känns bra! haha! Men jag hade sparat ALLT från barnen så nu var jag tvungen att rensa. Blir ju en del med tre barn under sex o ett halvt år! En (ganska stor!) sparakartong med de minsta kläderna, det första dom hade på sig på bb o sådär och sen några påsar skänka och några påsar kasta och resten sälja. Det gick ganska bra iaf. Är ju faktiskt dom allra första kläderna som betyder mest o dom fick jag ju spara så! ;-) Blev ju lite mer plats i förrådet med och det är ju alltid bra. Kan jag ju hamstra lite nytt! haha!
 
Idag tog jag o William en skön promenad ut till Grännäs där vi mötte upp resten av familjen och hälsade på Fredrik o Madde en sväng. Sedan har Tilda haft en kompis här o Johan har varit iväg på match.
 
Ja det var den helgen det. Nu ladder vi för en ny vecka med vardag och allt vad det innebär!
 
Ha en fortsatt skön söndagskväll!
 
Kram