Helgen

Lekparken med finfina utsikten!
 
Godkväll!
 
Varit uppe o stoppat om tjejerna o nu ska jag slå mig ner i soffhörnet med lite kvällsmat! När lillebror la sig började vi tjejer kolla gamla filmer från när dom var små. Åhh så himla roligt. Små gullhönorna! Alice liten bebisplutt o Tilda två och ett halvt år dansade omkring o babblade sååå!! Ja vi har skrattat! Vi såg oxå att William verkligen har lite både från Tilda o Alice. Ja han är en mix av sina systrar. Häftigt att se!
 
Helgen är över o förbi. I fredags var jag hos doktorn och tog prover o började kolla över min allergi. Förmiddagsfika hos syrran och sedan tog jag en långlunch tillsammans med Kim på "Lilla Blå" o så satt vi på bryggan vid vattnet en stund innan vi skiljdes åt! 
 
I lördags var det dax för Alice kalas, för närmaste tjejligan och Algot. Ett lyckat kalas o Alice var så nöjd. Ett underbart litet gäng det där
 
Igår var farmor här på lunch o sedan skrotade vi mest omkring hemma. Tog en tur till lekparken i viken och William tyckte det var såå roligt nu när han kan gå omkring. En ny värld ;-)
 
Idag startade vi en ny vecka igen. Sista dagen i augusti. Imorgon går vi in i september. Sommaren är över och nu är hösten pågång! Rätt mysigt ändå, alla färger, tända ljus, boa in sig inomhus och kolla på film under en filt! Idag var det dax för femårskontroll för Alice. Gick finfint och ungen sa inte ett ord när hon fick sprutan, frågade bara om hon skulle ha en i andra armen med. Haha! Ja där brås hon inte på mamma inte ;-)
 
Hoppas er vecka startat bra!
 
Kramar
 
1 Cissi J:

skriven

Låter som en skön helg. Jag har fått redovisning idag om kalaset o sprutan haha💖 sov gott kram

Svar: haha okej 😉😄 Hoppas du fick en skön ledig helg!! Kramar 💖
Emma1983

Kommentera här: