Sista februari

Igår körde vi pulled chicken, taco style till fredagstacosen! Det var gott tycker jag, kanske kunde vara lite mer smak men helt klart barnbänligt. Våra gillar ju smak så lite starkare skulle inte skada men man kan ju "hotta upp" det med lite egen tacosås! Perfekt för mig som gillar kyckling mer än kött!
 
Godmorgon lördag!
 
Här kör vi lugn start på helgen. Skrotat runt i pyjama, barnen har lekt alla tre på Williams rum. Så kul att se hur han njuter av att få vara med o leka tillsammans med sina stora idoler, systrarna!
 
I torsdags hade vi mamma/barn-träff här hemma. Det var mina kära barndsomsvänner, Johanna, Mia och Kim som var här med sina söner! Vi körde "hotellfrukost" och pratade bort några timmar innan vi tog en skön långpromenad som Johanna och jag avslutade i solen på lekparken med varsin kaffe. Sååå härligt! En mysig dag, ser redan fram emot nästa träff!
 
Igår tog Alice, William och jag en förmiddag på Öppna förskolan och dagen avslutades med fredagsmys hos mormor och morfar och säsongspremiären av Let´s dance!
 
Vad ska ni göra i helgen?
 
Kramar