En stor dag

Stor dag för detta lyckopiller då han ställde sig upp knallade iväg idag! Äntligen! Vår lilla bebis som älskar mat, både att äta, titta på när man lagar och att leka med sin leksakasmat/kastruller/spis. Han älskar oxå att var ute. Blir såå arg om någon annan går ut o han inte får följa med. Han älskar systrarna o deras kompisar. Att lyssna på musik o dansa är en stor favorit likaså att åka omkring på bilarna eller att ligga på knä o köra en gul o en röd leksaksbil runt runt o säga brum brum ;-)
Bilden är från tidigt i somras o jag tycker han växt så mycket sen den togs!
 
Hemma efter kvällspromenad! Idag körde vi lite stafett o möttes i dörren, så gubbarna fick gå först o sen gick vi damer! Skönt o röra på sig efter allt "gottande"  på den härliga möhippan jag varit på! Ja igår var det alltså dax för möhippan för vår kära Elin! En jättehärlig, trevlig, mysig, god! och rolig dag tillsammans med Elin o ett härligt gäng tjejer! Allt klaffade och vädret skötte sig det med!
 
Idag har Tilda haft en kompis här annars har vi mest tagit det lungt. Johan har grejat lite o sedan tog dom ett kvällscykelvarv runt viken. Lillebror Larsson har haft en stor dag då han reste sig upp och knallade iväg! Äntligen släpper det!! Vår lilla bebis som blivit så stor bara på de senaste dagarna!
 
Nu ska jag krypa ner o läsa. Tror det är fjärde eller femte boken jag läser denna sommar. Det är lyx för en trebarnsmamma ;-)
 
Godnatt och på återseende!
 
Kramar