Sista november

Nybakade lussekatter och kaffe! 

Godkväll!
 
Sista november, imorgon går vi in i julmånaden! Galet!
 
Igår tog vi lite sovmorgon, tack barn! Sedan gick vi upp och dukade gofrukost och tände vi första ljuset. Så mysigt! Sedan försvann myset och tjejerna hade en bråkardag så det bästa var om de höll sig på varsitt rum! 1,2,3,4.....10! haha! 
 
Men framåt eftermiddagen tog vi en tur till viken och årets julskyltning. Mysigt men det skulle ju inte skada med lite kyla och frost på marken för lite mer stämmning. Men vi gick ett varv och sedan dansade vi såklart in julen! William älskar ju musik o att dansa ( hemma! ) men nu var han mest intresserad av en grävmaskin som stod där bakom granen! haha!
 
Vid 18 kom pappan efter jobbardygn och vi var alla så glada att hela family5 var komplett så det blev gruppkramkalas på golvet här. Så mysigt! Inte ofta han jobbar heldygn längre så då är det extra mys när han kommer hem! 
 
Johan körde dusch o badrejset med barnen medans jag plockade ( det eviga plockandet ) men jag vill gärna plocka undan varje kväll så kan man sätta sig i lugn o ro sen. Sedan bänkade vi oss i soffan för Solsidan och sedan säsongsavslutningen av Bron. Nu håller vi tummarna på en fjärde säsong!
 
Idag fick vi med oss pappan till Kyrkis, julavslutning med gröt o skinksmörgås! Mysigt! Sedan gick pappan på jobb och vi andra åkte till moster för gofika! Gammelmormor ringde o hade bakat massa lussekatter till oss så det mumsade vi på till kaffet! Så gott! 
 
Nu väntar sängen, imorgon måste vi vara klara 7,15 så vi hinner se julkalendern innan Tilda ska gå till bussen. Så mysigt när vi kryper upp i soffan hela familjen, tänder ljus o kollar adventskalendern. Hoppas den är bra!
 
Natti natti!
 
Kram ♥