Happy Halloween

 
 
 
 
 
 
Hej fredag och Happy Halloween!
 
När jag växte upp var inte Halloween något stort ovh jag minns inte att vi firat det men nu blir det bara större och större för varje år och när man har barn som växer upp med dessa traditioner gäller det att hänga med så i år är det halloweenpyssel, vi har fixat pumpa, varit på flera halloweenpartyn och vi har pyntat med pumpor, spindlar, spöken o annat läskigt! Tycker det är roligt med högtider och traitioner så varför inte! 
 
Den här veckan har barnen haft höstlov och Johan har bara jobbat några timmar och med en semesterdag tagen är han ledig i nästan två veckor med oss. Så härligt! Familjetid uppskattas! Var verkligen såå skönt med en veckas lov, inga tider eller aktiviteter att passa, bara ta dagen som den kommer och sova tills vi vaknar. Ja nu är ju inte våra barn några sjusovare på morgonen precis men till 7 har vi fått sova vissa dagar iaf o det är väl helt okej ;-)
 
Vi har haft en skön vecka! I onsdags var det den årliga oktobermarknaden så då blev det en sväng på den och den traditionella köttsoppan hos mormor! Igår packade vi in oss i bilen och for till Vimmerby för en dag på Höstmarknaden på Astrid Lindgrens Värld. En riktigt mysig dag med glada barn o föräldrar. William bara gapade när han fick se sin stora idol Pippi. haha! Så mysigt att strosa där bland alla favoritsagofigurer! Dock blev ditresan mindre rolig då William kräktes. Vi har misstänkt att han blir åksjuk då det hänt förut att han kräkts, tom när han cyklat och nu fick vi det bekräftat. Lilla gubben. På vägen hem åkte vi en annan väg för att slippa åka den krokiga vägen o då gick det bra!
 
Idag är Johan o tjejerna o fixar det sista i hans pappas barndomshem som nu är sålt och sedan ska vi till bvc för kontroll o vaccination med lillebror. Imorgon ska vi fira familjens 30åring to be och på söndag ska Alice på kalas på busfabriken så ja de sista lovdagarna springer nog iväg dom oxå!
 
Hoppas ni mår bra o har en skön vecka!
 
Kramar ♥
1 Cissi J:

skriven

Låter som en skön vecka. Jag har jobbat men gått bra varit ganska lugnt. Jobbar i helgen men bara lördnatten. Kram

Svar: Hoppas du kunnat sova idag! Ja imorgon är det vardag igen, även för oss! Kram kram!
Emma1983

2 Anonym:

skriven

Tack för alla fina presenter. Så nöjd. Men alldeles för mycket.

Svar: Kul att höra! Puss <3
Emma1983

3 Karin O:

skriven

Firade det heller aldrig men ganska rolig tradition när man har barn - lite mer varierande än påskkärringar haha. Fina bilder!:) Kram

Svar: haha, ja jag håller med :-)
Ha en fin dag!
Tack snälla! Kram!
Emma1983

Kommentera här: