Lennart-dagen

Vackra viken!
 
Dagens namnsdagskillar, bästisarna! Grattis våra två Lennart!
 
Måndagskväll i soffhörnet. Kockarnas kamp och lite nätshopping ;-) Pappan i familjen jobbar och de små sover sött! Mammas lilla kille sover numera i sitt rum, ja nu har han flyttat in i sitt rum o det är så tomt efter honom. haha! Tilda var väl 8-10 månader, Alice strax efter ettårsdagen och William ja.. Han flyttade nu! ;-) Min lilla bebis! Han sover såklart lika gott som han brukar men jag tycker allt det är lite tomt!
 
Hoppas ni mår bra och att ni haft en skön helg! Denna sista septemberhelg som bjöd på fin höstsol. Vi började helgen med Öppna förskolan. Sedan fredagslunchade jag med Kim. Mums! Sedan tog familjen en eftermiddag ute i den fina höstsolen. Gick till utsiktsplatsen o kollade på den fina vyn över vår lilla by innan vi avslutade fredagen som vi brukar, fredagsmys hos mormor och morfar!
 
I helgen har Tilda varit på två kalas, Johan och Alice har varit i Finspångs badhus med bästisen och några till och så fikabesök av barnens kusin.
 
Denna måndag startade med kyrkis och sedan mostermys! Om några dagar går vi in i oktober och ja tiden springer verkligen iväg. Jag njuter varje dag av mina sista dagar, veckor o månader som föräldraledig.
 
Ta hand om er så hörs vi när vi hörs!
 
Kramar
1 Cissi J:

skriven

Verkligen härligt höstväder. Kram kram

Kommentera här: