Taggigt

 
En ny kaktus från Fröken Flora.
 
Godkväll!
 
Ännu en vecka till ända. Sitter uppkrupen i soffhörnet. Barnen sussar sött och Johan gick på jobbpass vid 18 så ensamkväll i soffan är det för min del. Har tänt ljus och konstaterar att jag är klar med sommaren och redo för höst. Gillar hösten. Få kura under en filt, tända ljus, boa och tända lite lampor igen! Alla årstider är verkligen fina o speciella på sitt sätt!
 
Hoppas ni haft en skön helg! Vilken fin hösthelg det blev! Johan har jobbat, vi tog en sväng till sörping med mormor o moster. Idag har jag varit på jobbet o hälsat på. Johan o tjejerna har åkt skridskor och farmor har varit här o fikat.
 
Dagarna rullar på somvanligt. I torsdags gjorde sig William illa i benet. Vet inte var eller hur. Han lekte med sin bobbycar och Tilda o jag satt på golvet men med ryggen mot honom och helt plötsligt kommer han krypande o gnäller lite o så kan han inte stå eller gå på vänster ben, bara står på ett ben o håller upp vänster foten. Så efter vc-besök blev det många timmar på akuten / röntgen. Han var glad o kröp omkring o hade inte ont men kunde inte stå. Ömmade lite när dom tryckte på höften men annars inget annat. Röntgen visade inga skelettskador. P u s t. Timmarna gick o det blev sen kväll så vi fick åka hem o avvakta och skulle in som idag om det inte ändrat sig men i fredags morse / fm började han stå o sedan även gå mer o mer och vips var han somvanligt igen. Sååå skönt! Lilla gubben!
 
Tilda fick gå hem från skolan i onsdags, jätteförkyld men nu är hon bättre även om näsan rinner lite men hon har två dagar till att kurera sig på för nu är det studiedagar måndag o tisdag. Skönt att slippa ställa klockan imorgon!
 
Kram och Godnatt!
 
1 Cissi J:

skriven

Skönt att det inte visa ngt o är bättre nu med William jobbigt när sånt händer o skönt att Tilda är bättre. Ska åka o jobba straxt väldigt tidigt haha ha en skön vecka kram

Svar: Ja det är skönt! Man blir ju så nervös när något händer de små! Hoppas du mår bra o att du klarat dig från förkylningar! Kram!
Emma1983

2 Cissi J:

skriven

Skönt att det inte visa ngt o är bättre nu med William jobbigt när sånt händer o skönt att Tilda är bättre. Ska åka o jobba straxt väldigt tidigt haha ha en skön vecka kram

Svar: Ja man blir ju orolig o ser det värsta framför sig 😕 haha ja det var tidigt.. då somnar du gott ikväll 😆 hoppas du får en bra dag!! Kram
Emma1983

3 Karin O:

skriven

Gillar också hösten, verkligen! Så mysigt!

Svar: Ja visst är det!! ☺ 🍁🍂 ha en fin dag! Kram
Emma1983

4 Anonym:

skriven

Fin kaktus. Skönt att allt är bra med lilla plutten igen. <3

Svar: Tack ! <3
Emma1983

Kommentera här: