8årsdag

 
 
 
 
 
Några bilder från Tildas 8årsdag!
 
Godkväll!
 
Det var inte igår, men idag tänkte jag lämna ett litet livstecken!
 
Bjuder på några bilder från sist jag skrev, nämligen Tildas 8årsdag! ♥ Tänka sig, vår lilla "Atta" som hon först kallade sig har hunnit bli åtta år. Vilket innebär att Johan och jag varit föräldrar lika länge! Galet! Vi hade en härlig 8årsdag med nära o kära och Tilda var så nöjd. Av oss fick hon bland annat sitt rum lite fixat. Ny färg på väggarna, golvet målat, lite nya möbler o så. Hon var så nöjd!
 
Ja och imorgon är det dax för födelsedag igen, då blir vårt lilla bustroll 2 år. Älskade lilla William! ♥
 
Annars då? Dagarna rullar på! Vardagslivet springer på och veckorna bara går! ( Är ju bara lite mer än en månad innan det är sommarlov! Hjälp! ) Vi kämpar på för att få ihop jobb och familjeliv. Man vill ju att allt ska fungera bra på alla håll! Slippa ha ont i magen. Det går bra med de fina, medmänskliga som finns i vår närhet! Och jag tror på att det är det som vinner i längden!
 
Vi har haft en skön ledig helg! Igår var vi i stan o firade min faster som fyller 65 och idag har vi varit ett ärende i stan igen, Tilda har varir hos en kompis och ikväll träffade jag min gravida vän, nästa gång vi ses är det bebismys som gäller! ♥
 
Nu ska jag krypa upp i soffhörnet o se på film innan det är dax att kryppa ner!
 
Vi hörs kanske snart igen!
 
Kram ♥
 
 

Kommentera här: