Kalasande

 
 
 
Ett långsamt farväl? Eller bara en paus? Vi får se, vi får se!
 
Idag har jag iaf skrivarlust så hej hej!
 
Dagarna bara springer iväg! Jag är igång o jobbar och de mina njuter av tiden tillsammans hemma. Johan är den perfekta hemmapappan som leker, fixar o styr! Jag börjar komma in i jobbet o det är roligt att vara tillbaka. Jag gillar ju det jag gör men som jag saknar "mina tantor" o visst gör det ont när barnen undrar om jag verkligen måste åka nu igen när vi kramas hejdå, dom är så vana att mamma alltid finns här hemma!
 
I veckan har barnen haft sportlov. Så härligt för dom med lite ledigt! Jag har haft några dagar ledigt jag med så vi har hunnit få massa tid ihop. Härligt! I måndags firade vi farfar som fyllde 65 och i tisdags tog vi en tur till Tropicarium med Mosseboligan. Dom hade guidade uppvisningar nu när det var lov så det var kul.
 
Våren har visat sig lite, sol o klarblå himmel i flera dagar. Så härligt! Jag njuter! Våren måste vara den finaste tiden!
 
Igår hade vi en riktig kalaslördag! Tilda for iväg till Norrköping på kalas på Busfabriken, Alice åkte till bästisElsa på kalas och sedan var vi på ettårskalas för kusinen Theodor som blir ett år i veckan! Kvällen avslutades med tacos och melodifestivalen! Nu är alla deltävlingar klara! Så nu poppas mellolåtar för fullt här hemma! 
 
Idag har jag varit med Madde till Linköping. Strosat i affärer och handlat lite smått o gott! Mysigt!
 
Nu är det snart dax att gå o borsta tänderna och krypa ner. Imorgon ringer klockan igen! 
 
Sov gott!
 
Kramar ♥