Fredagsmys

 
Långpromenad i blåsten! 
 
Fredagskväll!
 
Så var ännu en veckan snart gjord och snart inleder jag min sista vecka som föräldraledig. Ja iaf för så här lång sammanhängande tid. Har ju många dagar kvar så jag kan ta ut lite då och då, förlänga lov och ta lite ledigt ihop med barnen och så är det ju bra att ha lite dagar till helgerna när våra arbetstider kommer krocka men först ska Johan gå hem o vara ledig några veckor innan vi ger oss in i en ny fas i livet, igen! Det är många blandade känslor just nu! Jag älskar mitt jobb så det ska bli så kul att komma tillbaka men samtidigt älskar jag livet hemma med barnen och med tanke på våra arbetsider så passar det bra att en jobbar och en styr båten hemma ;-)
 
I veckan har vi umgåts med vänner. Skola, förskola, kyrkis och öppna förskolan. Tilda har haft kompisar här. Det har varit fotboll, simskola och i torsdags började dansen igen! Jag har varit hos tandläkaren, usch, ingen favorit. Men jag hade inga hål, tjohho.. skönt, både för mig o för plånboken ;-) Igår gick W, Johan o jag en blåsig långpromenad med Olli nu när vi är hundvakt. Behöver verkligen komma igång med långpromenaderna igen. Vårlängtan är stor! Speciellt nu när snön är nästintill bortblåst! Hade gärna haft snön kvar ett tag till men nu när den är borta behöver den inte komma tillbaka!
 
Idag har William varit på sitt första tandläkarbesök, det gick bra, han gapade ( med lite hjälp av pappa! ) och visade sina tänder! Sedan spenderade vi förmiddagen på öppna förskolan. Ikväll gick Tilda på tjejfest så då passade moster, Alice, William o jag på att ta en tur till badhuset för lite bad o bus! Härligt! Lite fredagsmys hos mormor o morfar hanns med innan jag gick o hämtade Tilda o blev kvar på lite fredagsmys där med ;-)
 
Nu är det "På spåret" som vi lagrat och samtidigt slösurfar jag bland kläder, inredning och skor.
 
Trevlig helg!
 
Kram ♥
 
 
1 Cissi J:

skriven

Låter som en skön vecka. Hoppas blåsten försvinner. Ha en skön helg😍 kram

Svar: Ja fy vad det blåste i natt!! Ha en skön helg ni med! Kram kram!
Emma1983

Kommentera här: