En hälsning

Emma-rosor från min lilla familj ♥
 
 
Lördag, söndag, måndag, tisdag... Några dagar sen sist!
 
Vi har NJUTIT av SOL och värme! Men nu har sommaren, eller ja iaf högsommarvärmen gjort en paus. Jag saknar den redan, hoppas den snart är tillbaka! Den där sommarhettan!
 
Vi har iaf njutit av s o m m a r! Kim med familj har varit på Emmafika, massa lek och bad! Farmor har varit på grill o bad. Barnen har legat i poolen från morgon till kväll, jo vi andra med faktiskt. Hade 28 grader i poolen ett tag så det är ju heeelt okej även för mig ;-) Badade i en sjö häromdagen, där var det ljummet, underbart! Har dock inte blivit någon Ekön-tur än i år, krise! Där har jag växt upp, från morgon till kväll, mååånga dagar varje sommar. Älskade Ekön är verkligen sommar för mig! Vi har firat namnsdagar i fruntimmersveckan som just passerat. Ja mycket gofika och glass blir det men men är det sommar så är det ;-) Dagarna går så fort tycker jag, skulle vilja pausa tiden lite just nu. Sommar, värme, sol och semester tillsammans.
 
Igår åska o regnade det, skönt med en sådan dag, men en dag räcker, nu vill jag ha värmen o hettan tillbaka! Men rätt bra med tanke på att Johan börjat fixa lite i köket så då kan man vara inne med gott samvete.
Kvällen avslutades med en god grillkväll hos mormor och morfar! Då var solen framme igen och vi kunde sitta ute o njuta av sommarkväll!
 
Idag har Alice haft bästisen här och ikväll föll Johan o tjejerna för grupptrycket och laddade ner Pokemon, haha, så de gav sig ut på jakt och fick en långpromenad. Alltid bra med lite vardagsmotion. Tjejerna gillar ju o röra på sig så det är ju perfekt!
 
Nu ska jag snart krypa ner o lyssna på min ljudbok, håller på med Emelie Schepps sista nu. Måste komma ihåg o ställa klockan med, Tilda o jag ska med moster & co till stan o vi är inte vana o gå upp så tidigt så bäst att ställa klockan så vi hinner! Lillebror är ju annars vår väckarklocka o idag vakande han kvart i 8. Lyx för oss!
 
Ha det så bra så hörs vi!
 
Kramar ♥
1 Cissi J:

skriven

Så fina blommor. Jeppe har pokemon så vi har tagit kvällspromenader varenda kväll den här veckan haha så skönt när det är lite svalare. Kram

Svar: Visst var dom! Hoppas ni haft en skön helg! Kram 💜
Emma1983

Kommentera här: