Energi

Tilda o jag påväg mot en shoppingdag i stan!
 
Tjejerna pysslade snögubbar igår!
 
 Mina pojkar med sin nya leksak!
 
 
Godkväll söndag!
 
Sista semesterdagen för någon kanske? Eller fortsätter sommarlov och semester?! Vi fortsätter några veckor till o det är jag glad för. Jag känner mig inte alls klar med sommar o semester, tycker det har gått alldeles för fort. Nu saknar jag dock sommarvärmen. Den där hettan, kom tillbaka tack! Vill fortsätta kunna njuta ljumma kvällar på altan med en ljudbok i öronen!
 
Vi har iaf haft härliga dagar!
 
I torsdags blev det en shoppingtur till stan, stora hjärtat var med! Så roligt att shoppa med tjejerna, dom tycker det är så kul! Undrar om W kommer tycka likadant? Han gillar ju iaf när han får nya kläder, blir så stolt och vill prova o visa! Kanske blir han med en shoppingkille som stora idolen?! Skönt att åka med en i taget också. Dom behöver vara ifrån varandra ibland o längta!
Det blev en del påsar med hem iaf, men inget till mamman somvanligt. Hittade lite tröjor till William på Kappahl, halva reapriset, det kallar jag fynd! Johan o de andra två gjorde viken, William klippte sig o det gick så bra så. Han är inte alltid så pigg på att göra det nämligen men denna gången hoppade han upp i stolen och nemas problemas. Pappan lovade lekparkslek efteråt så det var visst en bra muta ;-)
 
När vi kom hem svidade jag om o sedan väntade en kväll med två fina vänner! Vi har pratat om att gå ut och äta o ta ett glas vin läääänge och äntligen blev det av. Så mysigt o trevligt och timmar flög förbi. Klockan var nog nästan midnatt när vi kom hemåt Tegelhagen igen! En sådan där kväll som ger energi!
 
Fredagen sprang förbi o så blev det kvällsbad på Grännäs för tjejerna, Jennie och jag pratade om att det är barndomsminnen för oss. Vi badade aldrig där dagtid eftersom vi alltid var på Ekön men på kvällarna cyklade vi dit (eller till Sandvikebergen) o tog ett kvällsdopp med Tegelhagsmaffian! Minnen!
 
Igår hade vi bästa grannarna här på grillmiddag! Det såg inte så lovande ut o regnet vräkte ner men lagom till grillen skulle tändas o vännerna kom sprack det upp o blev en riktigt fin sommarkväll så vi kunde sitta på altan hela kvällen och barnen kunde springa ut och in. Somvanligt en härlig kväll med massa skratt! Det blev en sen kväll för alla så imorse var vi trötta familjen och alla sov till 9!!! Tjohooo så skönt! Lyx!
 
Imorgon går vi in i augusti, helt galet egentligen. Var tog sommaren 2016 vägen? Sista sommarmånaden, det gäller att njuta o ta vara på varje dag! Det ska jag göra!
Ska inleda månaden o veckan med ett besök hos Carro för att få lite ögonfärg, såå skööönt!
 
Må gott!
 
Kramar ♥
1 Cissi J:

skriven

Dagarna springer iväg snart skoldags. Ha en skön kväll😍

Svar: Ja vad fort denna sommar gått :-/ Kram! <3
Emma1983

2 Lilla hjärtat:

skriven

Försökte följa dig på Bloglovin, men någonting strulade :(

Svar: Okej, vad konstigt, Kanske bara var något fel just då? :-/
Emma1983

Kommentera här: