Ett litet hej

 
 Kvällsprommis!
 
Lilla W ♥
 
Lilla W åker griståget på karnebåten! 
 
Hoppla pålle! Minns en bild på Tilda, eller var det Alice? med den där hästen, måste se om jag hittar den!
 Dagens glass- och lekstund i Kårtorp!
 
Lillebror Larsson leker med pappas gamla bilar!
 
 
Idag är det en vecka sedan vi gick på semester! "Bara" 6 veckor kvar ;-) Första veckan har varit lugn o skön och vi har försökt att bara varva ner! På fredag jobbar Johan sitt enda o sista pass denna vecka. Sedan har han semester också!
 
I helgen var det karnebåtfestival, nästan hela familjen Johansson var här i fredags och vi åt, lekte o var på karnebåten och åkte karuseller! Sedan blev det sleep-over för barnen, de stora i Mossebo o de små här! Myspys! ♥
 
I lördags åkte pappan till Stockholm o tjejerna dansade på scenen och i karnevalståget! Bästa dansakademien!
 
Annars har dagarna knallat på med bad, lek, grannfrugepromenader, cykelturer och syskonskratt o syskonbråk! Igår mötte jag upp två vänner för LillaBlåfrukost och på eftermidagen åkte Elin o jag med barnen till Söderköping, käkade gott på Å-cafét och sedan gick vi på teater, "Rasmus på Luffen". Den var så bra! Men precis när det började kom det två störtskurar så vi blev "liiite" blöta men men vad gör väl det! Var rätt skönt med rumpvärme i bilen hem sen iaf ;-)
 
Idag har vi kört städrace här hemma, alla hjälpte till, till o med lilleman försökte så gott han kunde. Sedan åkte vi till Kårtorp o lekte lite och åt glass!
 
Nu sussar lillebror ( Har nu slutat sova på dagran o då somnar han somvanligt på kvällen igen, från ena dagen till den andra! Skönt! ) Systrarna leker o skrattar där uppe och är sams ( kors i taket! ), Johan fixar ute o jag sitter uppkrupen i soffan o bara slösurfar! Ska snart fixa en kopp te och läsa lite i min bok! Det är sommar!
 
Hoppas ni har det bra o njuter av sommaren!
 
Kram kram o på återseende! ♥
 
 
 
1 Cissi J:

skriven

Låter som mysiga o sköna dagar. Kram😍😍

Svar: Ja det är det! Vilken härlig dag det blev idag! Kram 💗
Emma1983

Kommentera här: