S o m m a r l o v på riktigt!

Äntligen, Nu har vi sommarlov! Tjohooo! 
 
I fredags fick tjejerna nya cyklar, världens bästa mormor o morfar överaskade! ♥
 
S o m m a r l o v på riktigt! Ja idag har barnen och jag gått på föräldraledighet / semester / sommarlov! Tjohoooo! Exakt sju veckor ledigt! Nu ska vi bara njuta, inga tider och inga måsten! Underbart! Pappan jobbar nästa vecka med men har bara ett pass då så att det räknas ju knappt! ;-)
 
Haft en mysig sista dag på jobbet och efter hämtning av barn följde moster med hem och barnen åt pannkakor efter lillebrors önskemål sedan tog moster med sig barnen till skogen där det plockades blåbär så imorgon blir det bakning! Mums!
 
Annars då? Dagarna springer på! Kompislek, bad i poolen varvat med lite fix o trix men allt löser sig, jobb och vardagssysslor. Haft lekbesök av familjen Ericsson / Modig, promenader med grannfrugan och i helgen var det bus o lek i Mossebo och så firade vi pappan i familjen som blev 34! ♥
 
Nu är jag trött så snart blir det att krypa ner, måste bara få lillebror i säng. Han är på gränsen till att inte behöva sova på dagen, jobbigt läget det där. Idag har han sovit 45 minuter på förskolan o är nu pigg som en mört. Han går upp o ner ur sängen och nu sitter han o skrattar gott efter bus-stund i soffan. Jag ska kittla honom o "pjutta" honom på magen! haha! Finns det något härligare än barnaskratt? Men somsagt, nu är det dax att sluta sova på dagen! Zzzz! 
 
Kram och på återseende ♥
1 Cissi J:

skriven

Låter härligt hoppas på sol o sköna dagar. Ha en skön sommar. Kram😍😍

Svar: Ja såå skönt!!! Hoppas du har härliga dagar! Kram kram! ♥
Emma1983

Kommentera här: