Sommardag

 
Sol och bad! 
 
 Mums med smultron och jordgubbar!
 
 Sallad från landet. Så god!
 
 
Ja äntligen fick vi en skön sommardag! Det har ju varit lite si o så med vädret sista tiden tycker jag men nu ska det väl visst bli riktigt fint!? Ikväll kan man sitta o njuta av kvällssolen på altan, det är sommar!
 
Vi njuter iaf av semester och l e d i g h e t! Underbart! Känner att jag vill åka iväg på något men ingen av oss är ett big fan av att åka i högsäsong. Får se vad vi hittar på. Just nu är det rätt skönt att bara vara!
 
I helgen körde vi grillkvällar här hemma, en med lillkusin med familj och en med familjen Eriksson / Ericsson
Modig. Mysigt!
 
Dagarna springer på med sköna sovmornar, ja så gott det går med en tvååring i familjen, poolbad, kompislek, glass i stora lass o sånt som hör sommaren till!
 
Jag har ont i min höger hand/handled, ( självklart den med alla eksem o skit ) Har haft det till o från i några år, tror det breor på en jobbincident för flera år sedan. Men så fick jag in en kaktustagg i handen för ett tag sedan o träffade antagligen en nerv? så jag har haft så ont. Nu vaknar jag på nätterna o har sådan värk. Dagarna är rätt okej men på nätterna när jag sovit o varit still några timmar sätter det fart. Mysko?! Jaja, nog med gnäll, det finns dom som har det värr, som käre ( alltid lika optimistiska ) svärfar säger!
 
 
Nu ska jag vattna blommorna ute o sedan sätta mig på altan med min bok!
 
Ha det bra så hörs vi!
 
Kram ♥
 
 
 
1 Cissi J:

skriven

Ja vilket väder det är. Hoppas det fortsätter några dagar till nu när jag är ledig haha. Hoppas din värk går över.
Kram

Svar: Ja verkligen! Ha en skön semester!!!! Ja får hoppas det ;-/
KRAM! ♥
Emma1983

2 Cissi J:

skriven

Tack ska njuta ordentligt. Kram😍

Svar: Jaa gör det, så härligt med riktig sommar nu!!!! 😘😍
Emma1983

Kommentera här: