Dessa dagar!

Ja vilka underbara soliga sommardagar vi har! Juni kom verkligen med sommaren! Älskar´t!
 
I torsdags pratade jag med en kollega om att vi inte behövt ta en enda vab-dag sen jag började i februari. Gissa vad som hände i torsdags? Jo förskolan ringer så jag får hämta en hängig lilleman! Ingen feber då men efter vi kom hem o han sovit en stund vaknar han med feber o öronvärk. Lilla gubben ♥ Han var så ledsen o ville helst bara hänga på mammas höft! Då var det exra skönt med en kvällspromenad med grannfrugan!
 
Så igår blev det alltså en första vab-dag. Lille gubben ville vara nära mamma men efter lite supp fick han energi så då passade vi på att njuta i solen och gunga o gunga och gunga lite till!  Alice längtade efter bästisen så hon körde en lekdag!
 
Idag hade tjejerna dansuppvisning på Gusumdagarna så Johan följde med dom o jag var hemma med lilleman, som är piggare utan feber men fortfarande trött. Idag sov han 3,5 timme på dagen ( !!! ) Så ja helt kry är han nog inte! Men visar inget mot örat längre, peppar peppar! 
 
Jag har varit ute o planterat, rensat o grejat mest hela dagen. Så skönt att greja o fixa! Har äntligen sått lite i grönsakslandet! Tilda har lekt med grannarna och Alice har varit på kalas! En härlig lördag! Längtar efter lata semesterdagar nu! Ikväll avnjöt vi god grillmiddag i kvällssolen på altan tillsammans med moster, mormor o morfar! Härliga sommar!
 
Fick en cykel av mamma förra helgen, tack mammi ♥ Så ikväll tog Tilda o jag ett varv runt viken! Vi som suttit i solen o var varma hade klätt oss alldeles för tunt för burrr vad vi frös när vi kom hem. Så nu har vi värmt oss under en filt!
 
Ja annars då? Dagarna rullar på, i veckan var Jennie, Johan o jag på en liten sväng till Ullared. Handlade lite smått o gott och hade en rolig o mysig dag! Tack mamma som tog hand om barnen så vi kom iväg ♥
 
På måndag är det Sveriges nationaldag och på onsdag är det skolavslutning, galet!! Våran stora tjej slutar ettan! Älskade unge, när blev du så stor?! ♥
 
Ha en fortsatt härlig helg!
 
Godnatt mina vänner, på återseende! ♥
 
 
1 Cissi J:

skriven

Jobbigt med feber i denna värme😕. Ja helt otroligt så fort dagarna springer iväg💕 kram

Svar: Ja såå tråkigt :-( Ja helt otroligt!
Vi ses imorgon! Kram! ♥
Emma1983

Kommentera här: