Hemmadag

Igår firade vi nationaldag med rabarber och jordgubbspaj! 

Godkväll!
 
En lite sväng i cybervärlden innan läggdax! Varit på skön kvällspromenad med grannfrugan sedan har jag lagt fram kläder o grejer till imorgon. Då är det en stor dag, skolavslutning! Vår förstfödda slutar första klass! Lilla gumman! Det är stort! Minns när jag slutade ettan! Känns inte så länge sedan ;-)
 
Igår firade vi Sverige på nationaldagen med gofika och så var vi hos Jennie en sväng! Johan o jag hade sedan jobbarkväll båda två så då ryckte bästa barnvakten ut! Fick rapporter om hängiga barn och när jag kom hem möttes jag av febrig Alice som inte kunde sova och i natt vaknade hon många gånger med värk i örat så det blev en hemmadag med henne idag. Lilla hjärtat, hon var så ledsen som missade sin avslutning på Loviseberg. Hon försökte in i det sista i morse men sa sen, nej mamma jag orkar inte. Lilla gumman! Men efter alvedon och ett antal timmar sömn under dagen var hon rätt så pigg ikväll! Är väl samma smeta som William haft som hon åkt på.
 
Så vi har haft en lugn hemmadag. Plockat med ditten o datten, slappat på altan, vattnat alla blommor vi planterat i helgen, tvättat, rensat ur Williams rum på bebisleksaker och sedan bakade Tilda o jag lite bröd medans de små sov. Blev två fiskarlimpor, var så länge sedan! Jag som inte äter bröd i veckorna längre var bara tvungen att smaka, gott gott!
 
Nähe bäst att surfa vidare till försäkringskassan och anmäla dagens vab sedan surfar jag nog vidare mot sängen!
 
Godnatt och på återseende!
 
Kram ♥
 
 
 
 
 
 
1 Cissi J:

skriven

Trist med dessa sjukdomar men skönt att de kunde va med på Tildas avslutning. Tack för allt💖 kram

Svar: Ja nu är dom pigga igen!!!
Tack själv bästa Cissi! 💖
när får du sommarlov då? Kram kram 😘
Emma1983

2 Cissi J:

skriven

V 27 går jag på semester 2 veck o sen har jag v 30 oxå. Tog bara 3 veck som jag har betalt. Tack kram💖

Svar: Okej! härligt 😊 Då får du o Tilda kompa tillsammans tills dess 👍 Jag går oxå vecka 27, på onsdagen! Sen är jag ledig till skolan börjar! Ska bli härligt! Kram kram ❤❤
Emma1983

Kommentera här: