S o m m a r l o v

 
 
 
Godkväll Godkväll!
 
Sitter här uppkrupen i soffhörnet. Barnen sussar sött och Johan jobbar! Jag funderar på att krypa ner o lyssna på lite poddar men först en uppdatering i cybervärlden! Läsa nyheter, kolla mail, favoritbloggarna o sånt där ;-)
 
Ja nu är det sommarlov! Igår var det skolavslutning på sörbyskolan och våran förstfödda slutade första klass! Älskade Tilda ♥, kan inte fatta hur fort åren går! Helt galet hur fort detta år har gått! I höst har vi två tjejer i skolans värld. Stoppa tiden, bara lite, nu tack!
 
Ja det är något speciellt med skolavslutningar, man får alltid tårar i ögonen och när "Den blomstertid" spelas får man den där riktiga känslan för sommar tycker jag! Tyvärr var inte vädergudarna med oss helt så avslutningen fick avslutas inne men men vad gör väl det om hundra år?!
 
Efter en fin avslutning o gofika på Sörby åkte vi till Lilla Blå för lunch och hemma väntade varsin liten "sommarlovspresent"! Älskar att ge små presenter till barnen, dom blir alltid så glada o tacksamma! Kvällen avslutades med kvällspromenaden, skönt att komma ut o röra på sig o prata av sig!
 
Idag har Johan o barnen varit barnvakt till lillkusinen och jag, Kim och Stellan har varit i Gryt och hälsat på Johannna! ♥ Ikväll kom bästa barnvakten hit och jag begav mig till Lilla Blå för en kväll tillsammans med bästa arbetskompisarna! Vi käkade supergod buffé, firade våran arbetskompis som fyllt 50 och hade mysiga timmar tillsammans!
 
Må gott, vi hörs!
 
Kramar ♥
 
 
 
1 Cissi J:

skriven

Är ngt speciellt med skolavslutningar. Ha en skön helg eller ni kanske jobbar💖

Svar: Japp vi har jobbarhelg men Johan tog fl-ledigt lördag o jag söndag så vi slapp be om barnvakt denna helg! Ha en skön helg du med! Kram kram! ♥
Emma1983

2 Anonym:

skriven

Ok va skönt. Kram😍

Kommentera här: