Tropisk midsommar

En bukett midsommar! 

Här firar vi Alice-dagen med glass i stora lass!  
 
Godkväll i hettan!
 
Ja vilken midsommar det blev. Förra året regnade det och var väl sisådär 10 grader. I år var det väl 30 grader varmt och sol. En annan skillnad var att förra året var jag hemma och mammaledig, Johan var ledig och i år jobbade vi kväll, båda två. Vi har en fredagskväll på 6 veckor där bästa barnvakten har jobb och det var ju självklart denna fredag. Jaja så är det ibland! Vi midsommarfikade o hade det mysigt hemma innan vi gick till jobbet. När jag åkte till "Höjden" åkte barnen med mormor, morfar o moster på Åbäcksholm för midsommarfirande och grillkväll hos mormor o morfar där vi sedan möttes upp hela familjen när vi gått av våra pass. Ett mysigt avslut på midsommarafton. 
 
Idag har det varit minst lika varmt. På jobbet är det näästan olidligt. Men med de bästa gör vi det bästa vi kan! Johan o barnen har varit i Kaggebo o kollat så båten var i så vi kan åka över till stugan någon dag. De passade på att ta ett dopp i poolen där med. När jag kom hem slängde vi oss i poolen här hemma, hela familjen. Det var skönt! Johan hade lagat god mat som vi åt innan det var hans tur att gå iväg. Vi andra körde lördagsmys med poolbad hos mormor o morfar. 
 
Veckan har passerat i en rasande fart. Johan o jag har jobbat om varandra mycket så barnen har haft en ledig vecka från frita/förskola! Skönt för dom! Tjejerna har klippt sig, vi har firat Alice-dagen med glass "hos Rigmor" som vi säger och så har jag varit hos bästa Carro fått lite ögonfärg. Barnen har njutit av sommarvärme, kompisar o poolbad!
 
Nu sover mina små och jag ska snart göra detsamma. Imorgon är det delad tur som gäller. Bästa barnvaken rycker ut då Johan jobbar till 18. Jag räknar ner till vår semester tillsammans. Inte så många arbetspass kvar! Ska bli sååå välbehövligt med ledigt alla tillsammans.
 
Ta hand om er!
 
Vi hörs! Kram ♥
 
1 Cissi J:

skriven

Ja vilket midsommarväder det blev. Dagarna springer iväg. Kram💖

Svar: Ja dagarna springer iväg! Hoppas du har en skön semester!Kram 💖 💖
Emma1983

Kommentera här: