Mors dag!

 
 
Grattis alla fantastiska mammor på eran dag! Ett extra stort Grattis till min alldeles egna mamma, världens bästa! Tack för du finns! ♥ Eftersom det är jobbarhelg här sparar vi på firandet några dagar! 
 
Jobbarhelg och än är den inte slut! Har röjt gärnet på jobbet i helgen så snart är nog varje vrå rensad. Fortsatte lite här hemma ikväll, fick iaf två skåp städade, sen tog energin helt slut och jag hamnade i soffan!  Det får bli ett beting i sommar, att röja skåp o förråd. Så skönt när man får rensa o kasta tycker jag! Jag vill ju gärna ha ordning o reda och trivs inte när det är rörigt. Var sak på sin plats!
 
Hoppas ni har en haft en fin helg, trots det lite halvtråkiga vädret! I fredags var det dax för Lovisebergsloppet, vi var lediga men åkte dit så Alice o William fick springa! Sedan hade Alice lekdejt med bästisen och vi hade en lugn o skön fredag!

Redo för Lovisebergsloppet! 
 
Ja mors dag idag, dagen började med att mina små älsklingar kom med teckningar, blommor och paket, en fin tröja! William sa -hurra, hurra och trodde nog jag hade födelsedag, lilla gubben! Mina små gull! Är så glad och tacksam att få vara er mamma! ♥ När jag kom hem från jobbet hade Johan lagat god morsdagmiddag, lax o massa grönsaker som vi åt tillsammans med moster innan det var dax för Johan att gå på sitt pass.

Till efterrätt fick de som ville Tildas muffins som hon bakat alldeles själv o dekorerat så fint! 

Gott, gott! 
 
Nähe dax att krypa ner, imorgon är jag själv o alla ska iväg så bäst att plocka fram allt så det kan gå lite som på löpande band imorgonbitti!
 
Kram och godnatt! ♥