Ett litet hej

 
 
Ett litet hej från mig såhär på kvällskvisten! Det blir inte ofta men ikväll fick jag lust, så då gäller det att passa på!
 
Dagarna bara springer iväg och nu räknar vi ner till sommar, sommarlov o semester! Många härliga veckor tillsammans. Så efterlängtat! Att Tilda snart gått hela årskurs ett är helt galet! Vår lilla "Atta"!
 
Vi jobbar, är på förskolan, det är dans o dansuppvisningar, fotboll o fotbollscup. Träffar vänner o familj. Det har varit familjekväll på Tildas skola och förskolans dag hos de små. I veckan var det NT-knatet o Alice kom tvåa o är sååå stolt över sin pokal! I fredags var Johan o Alice med Tildas skola på vårvandring o sedan hade vi en eftermiddag i stan med lite ärenden och shopping.
 
Igår njöt vi av ledig dag. En cykeltur runt viken med diverse roliga stopp! Idag har Tilda o Alice lekt med varin kompis och i eftermiddag har vi varit hos lillkusin med familj på middag! Så med en skön ledig helg har vi laddat för en ny arbetsvecka med jobbhelg o allt!
 
Ute är det som vackrast nu, eller den tiden är snart förbi, alla blommande träd. Vitt, rosa, grönt i ett virrvarr! Vackert!
 
Må gott så hörs vi igen! Kanske snart, kanske dröjer det, vem vet!
 
Kram ♥
 
1 Cissi J:

skriven

Saknar dina inlägg kollar varje dag😉😄. Men träffar ju Tilda nästan varje dag så jag vet ju lite vad som händer haha. Fint kort😍

Svar: haha gulliga du 😘❤ Får bättra mig i sommar sen när du inte träffar henne lika ofta då 😉 Kram kram!! 😘
Emma1983

Kommentera här: